La barcelonina Maria Rosa Garcia i Bernet guanya el 'Premi A Dona Professional Autònoma' de CaixaBank a la Direcció Territorial de Barcelona.
• La fundadora d’ Ecore Conservació i Restauració S.L. optarà al guardó nacional, dotat amb 6.000 euros en accions de formació empresarial i personal i una campanya de difusió mitjançant l'Associació de Treballadors Autònoms.• Entre totes les guanyadores de la fase territorial, se'n seleccionarà una perquè pugui realitzar un curs de l'oferta formativa de l'escola de negocis digital Founderz.• Ecore Conservació i Restauració S.L. és una empresa dedicada a la formació d’alumnes en la disciplina de Conservació i Restauració de Moble, Art i Béns Culturals.• En aquesta tercera edició, han participat un total de 255 professionals autònomes de Barcelona
Maria Rosa Garcia i Bernet, fundadora de Ecore Conservació i Restauració S.L., empresa dedicada a la formació d’alumnes en la disciplina de Conservació i Restauració de Moble, Art i Béns Culturals, ha estat seleccionada per la seva trajectòria professional com la guanyadora de la tercera edició del Premi A Dona Professional Autònoma de CaixaBank a la Direcció Territorial de Barcelona.
Amb aquests guardons, l'entitat financera reconeix la trajectòria de treballadores per compte propi d'Espanya i dona suport a la tasca i l'aportació a la societat d'aquest col·lectiu, que és una peça clau en l'economia.
L’Escola Ecore és una escola de formació privada que va obrir les portes a Barcelona l’any 1995 i des de les hores ha format a milers d’alumnes en la Conservació i Restauració de Bens Culturals en diverses especialitats. Restauració de Pintura de cavallet, de moble i policromia sobre fusta, d’escultura policromada, de documents en suport paper o pergamí, de material arqueològic i etnogràfic, de fòssils i òssos, material paleontològic... entre moltes d’altres. També ofereix cursos de tècniques artístiques o artesanals que complementen les habilitats del conservador/restaudador
i que el doten de major autonomia. Fusteria bàsica, tapisseria artesanal, materials i productes, tècniques decoratives, reixeta, treball en cuir, etc.
Els valors afegits que fan d’Ecore una entitat d’èxit empresarial amb repercussions positives per la societat, s’articulen en eixos transversals que abasten totes les activitats que es desenvolupen a l’escola; La bona formació, el treball cooperatiu, el coaching i reforç positiu, el foment de l’emprenedoria que crea oportunitats laborals i igualtat de gènere, l’activisme en l’economia circular, la innovació i la irrupció en l’ecosistema digital i la pràctica dels valors positius en l’empresa, en el dia-dia i en la vida en general.